Bemutatkozó

Cégünk, az MSM Medical Kft. gyógyászati segédeszközök, orvostechnikai eszközök és kórházi berendezések nagykereskedésével foglalkozik Magyarországon és Európa számos egyéb országában.

A SARS-CoV2 vírus által okozott pandémia kihívásaival szemben vívott nemzetközi harcba társaságunk az alábbi megoldásokkal, termékekkel és szolgáltatásokkal kapcsolódik.

Diagnosztikai megoldások professzionális / vállalati alkalmazásra

A jelenlegi világjárvány hatására nagy mennyiségű "gyorsteszt" került forgalomba ellenőrizetlen forrásból, melyek jelentős része nagyon rossz, silány minőséget képvisel és nem alkalmas megbízható diagnózis felállítására. Az általunk forgalmazott, a Dél-Pesti Centrumkórház által bevizsgált és kiemelten ajánlott, SARS-CoV2 fertőzés kimutatására szolgáló REALY Antigen Rapid Qualitative Test megbízhatósága és hatékonysága a piacon egyedülálló, melyet folyamatosan visszatérő partnereink is igazolnak. A RealyTech antigén teszt elérhető nasopharyngeális és oropharyngeális mintát, illetve nem invazív módon nyálmintát elemző változatokban is. Az antigén tesztekből folyamatosan nagy mennyiségű raktárkészlet áll rendelkezésünkre budapesti raktárunkban.

Diagnosztikai megoldások professzionális / vállalati alkalmazásra
Diagnosztikai megoldások otthoni felhasználásra, öntesztelésre

Diagnosztikai megoldások otthoni felhasználásra, öntesztelésre

Cégünk a régiónkban elsőként tervezi megkezdeni az öntesztelésre engedélyezett, "otthoni" antigén tesztek forgalmazását. Az antigén gyorsteszt 15 percen belül, nem invazív módon képes meghatározni, hogy szervezetünkben jelen van-e az adott pillanatban a vírus, még ha tüneteket nem is produkálunk. A teszt használata egyszerű, bárki által könnyen kivitelezhető, melyben segítséget nyújt a magyar nyelvű leírás és használati útmutató, illetve animációs oktatófilmünk. A termék elérhetősége 2021.május 10.-től. További információ, illetve előrendelés lehetséges az info@msmmedical.hu címen.

Preventív megoldások

Cégünk forgalmazza a TiOX™ Shield speciális higiéniai védőbevonatot, mely egyedülálló módon a világon elsőként, igazoltan képes a kezelt felületen, illetve annak környezetében akár 99,9%-os hatékonysággal, hosszú távon is elpusztítani a COVID-19-et okozó koronavírust, valamint ezen felül 650 egyéb vírusfajtát, baktériumokat, penész- és egyéb gombákat, illetve radikálisan csökkenti a környező levegőben az illékony szerves vegyületek (VOC) mennyiségét. A preventív védelmi megoldást cégünk kivitelező partnere által, hosszú távú szolgáltatásként biztosítja egészségügyi intézmények, tömegközlekedési vállalatok, élelmiszeripari vállalatok és egyéb iparági partnerei részére.

Preventív megoldások
A fentieken túl bármilyen egyéb, speciális beszerzési igény, együttműködési javaslat esetén állunk szíves rendelkezésére.
Kapcsolat

Írjon nekünk